Voor uitgeslagen precisie

Uitslag Metaal B.V. is een bedrijf dat zeer nauw betrokken is bij haar klanten, een onderneming die een hoogstaand product wilt maken voor een betaalbare prijs.

Lasersnijden

Uitslag Metaal BV is de trotste bezitter van een Mazak 4kw Optiplex Nexus 3015 fiber platenlaser snijmachine

Kantwerken

Ook in ons machinepark, een MVD C220 kantbank, waarmee wij kantwerken kunnen verrichten tot en mer een breedte á 3000 mm en een dikte á 10 mm

CNC frezen

De style BM8 CNC freesmachine geeft ons de mogelijkheid om producten á 1300×500 mm te frezen.

WIE IS UITSLAG METAAL?

Uitslag Metaal B.V. is een innoverend familiebedrijf dat zich voornamelijk richt op plaatbewerking.
U kunt hierbij denken aan het snijden van platen tot aan het aflassen van samenstellingen.

Vanuit onze vernieuwde locatie aan de bedrijfsweg 13 te Vriezenveen is Uitslag Metaal sinds 2005  zeer nauw betrokken bij haar klanten. Wij streven er naar een hoogstaand product te maken voor een betaalbare prijs. Dat is waar we met trots een mooie portfolio aan klanten mee hebben opgebouwd.

Momenteel bestaat Uitslag Metaal B.V. uit een gevarieerde groep van ca. 20 enthousiaste medewerkers met zowel ‘oude rotten in het vak’ als innovatieve beginners. Een mooie mengelmoes van kennis en ervaring, welke met regelmatige cursussen worden bijgeschoold zodat wij onze klanten o.a. gecertificeerd laswerk kunnen aanbieden.

Naast het investeren in onze mensen, doen we dat (uiteraard) ook in ons machinepark.

Sinds begin 2019 hebben wij een Mazak Optiplex Nexus 3015 fiber lasersnijmachine aangeschaft waardoor we hier zelf platen kunnen snijden. Doordat we hier beschikken over verschillende kantbanken en lasapparaten zijn er veel mogelijkheden qua plaatbewerking.

Het bewerken van dunne plaat is een echt specialisme, bij Uitslag Metaal hebben we daar alles voor in huis; de kennis, de vakmensen, en natuurlijk de machines!

Seriewerk of projecten, eenvoudig of gecompliceerd, Uitslag Metaal B.V. levert het!
Al onze inspanningen zijn gericht op minimale bewerkingstijden en een eindresultaat dat ten alle tijden aan al uw wensen en eisen voldoet.

Alles samengevat zijn wij een bedrijf dat vakmensen in dienst heeft, een goed product maakt met uitgeslagen precisie voor een betaalbare prijs. We laten onze klanten nooit in de kou staan.

Vele ideeën worden tot een goed einde gebracht en veel voorkomende problemen worden samen met u opgelost.

LASSEN

Uitslag Metaal B.V. gebruikt de lastechniek volgens de kwalificatie EN 288-3 en EN 287-1.

Dit wil zeggen dat wij raad weten met elke lasprocedure voor zowel MIG/MAG als TIG.

Wij hebben de kennis en apparatuur in huis om vrijwel elk ferro als non-ferro materiaal te kunnen lassen/bewerken.

Las robot

Wij maken ook gebruik van een Valk Welding lasrobot, hiermee kunnen we veel laswerk automatiseren. Doordat we twee mallen hebben liggen kan een product gewisseld worden wanneer de robot aan het lassen is, hierdoor word efficiënter gewerkt omdat de robot dan niet stilstaat.

ISO 9001 9001

Wij zijn een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf, dit houd in dat wij voldoen aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Ook betekend dit dat Uitslag Metaal B.V. voldoet aan de eisen van klanten.

Hierdoor leveren wij producten van hoge kwaliteit.

CONTACT

Vragen? Opmerkingen?

Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Uitslag Metaal B.V. over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw ideeën of projecten, waarmee wij u graag helpen.

U kunt ons altijd bellen of het contactformulier invullen,
dan nemen wij zo snel mogelijk
contact met u op.

Telefoon

(+31) 546 43 24 14

e-mail

info@uitslagmetaal.nl

adres

Van den Broekeweg 16
7602 PH ALMELO